Το καφέ της Χαράς: Στέλλα και Χαρά διεκδικούν τον Πώπωτα

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουλίου, 2020

Η Χαρά θα επιστρέψει στο χωριό για να στηρίξει την κόρη της Βάλια. Μπορεί να μη συμφωνεί απόλυτα με τις αποφάσεις της, όμως δεν μπορεί να μην είναι παρούσα τελικά στο νέο της επαγγελματικό εγχείρη­μα ή αλλιώς στο νέο «Καφέ της Χαράς» που έχει τιμήσει όλο το Κολοκοτρωνίτσι.

Η παρολίγον κυ­ρία Πώποτα θα ανακαλύψει τον χώρο που έστη­σε με ζήλο και επαγγελματισμό η κόρη της και μάλιστα θα αισθανθεί περήφανη, όμως κάποιες συναντήσεις που θα προκύψουν στον συγκεκρι­μένο χώρο, την πρώτη κιόλας μέρα που θα βρε­θεί εκεί, δεν θα την ενθουσιάσουν. Πρώτος στο μαγαζί θα βρεθεί ο Περίανδρος, με τον οποίο το μίσος παραμένει άσβεστο. Εκείνος θα μείνει... εμβρόντητος όταν τη δει μπροστά του, από τη μέσα πλευρά της μπάρας και αμέσως θα ρωτήσει περιοσότερες πληροφορίες για την άφιξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα χάσει τα λόγια του σε αντίθεση με εκείνη, που θα προσπαθήσει να εναντιωθεί για πολλοστή φορά μαζί του, την κουβέ­ντα τους όμως θα διακόψει η Στέλλα, η νέα υπάλλήλος του Καφέ που έχει κάνει αι­σθητή την παρουσία της και έχει αναστατώσει τις ζωές όλων.

Οι δύο γυναίκες θα συστηθούν και η Χαρά δεν θα είναι αρνητική απέναντι της, όταν όμως μάθει πως η σχέση της με τον ισχυρό άντρα του Κολοκοτρωνιτσίου, τον Περίανδρο Πώπωτα περνάει σε πιο προσωπικό επίπεδο, θα βγουν τα μα­χαίρια

Η Χαρά θα ζηλέψει και θα αρχίσει να βλέ­πει ανταγωνιστικά τη Στέλλα, ενώ θα προσπαθήσει να μάθει τα πραγματικά συναισθήματα του Περίανδρου και για τις δύο γυναίκες. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν όπως και οι παρεξηγήσει που βεβαίως θα έχουν αντίκτυπο στα παιδιά τους. Μάλιστα, η σχέση των τριών αυτών ηρώων θα γίνει και η αφορμή όπου Περίανδρος, Στέλλα και Χαρά θα αργήσουν να φτάσουν στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της Αρετήχ με τον Μάνο..

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram