Η Jennifer Lopez και Alex Rodriguez ανακοίνωσαν το χωρισμό τους

Δημοσιεύθηκε 16 Απριλίου, 2021

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες εβδομάδες, η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ύστερα από εβδομάδες προσπαθειών επανασύνδεσης, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι προτιμότερο να μείνουν φίλοι και αποφάσισαν να διαλύσουν τον αρραβώνα τους, δημοσιεύοντας την παρακάτω κοινή δήλωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Συνειδητοποιήσαμε πως είμαστε καλύτερα ως φίλοι και περιμένουμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας δουλειές και projects. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας στον άλλο και στα παιδιά μας. Προς σεβασμό σε αυτά, το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι μας έστειλαν καλοσυνάτα λόγια και υποστήριξη».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2015 στη διάρκεια ενός αγώνα του αθλητή, στο Shea Stadium στο Queens κι όταν εκείνη ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Mark Antony.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram