Ήρθε η νέα τάση στο σχήμα των φρυδιών

Δημοσιεύθηκε 28 Μαρτίου, 2021

H πιο δυνατή τάση ομορφιάς στο σχήμα φρυδιών, την οποία βλέπουμε ήδη να ακολουθούν διάσημοι makeup artists σε editorial περιοδικών, beauty influencers στο Ιnstagram και γενικότερα στα social media είναι τα έντονα φρύδια.

Στόχος, πλέον, είναι να γεμίσουν τα φρύδια μας και όχι να πετύχουμε το τέλειο τόξο ή να τα τετραγωνίσουμε στην αρχή για να δείχνει πιο αυστηρό το βλέμμα μας. Ακόμα και στο πιο φυσικό makeup look, τα έντονα φρύδια είναι must.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Cara Delevingne, το διάσημο μοντέλο που, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει και για τα εντυπωσιακά, πυκνά της φρύδια, εδώ και πολλά χρόνια χτενίζει τα φρύδια της με φορά προς τα πάνω.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα απλό βουρτσάκι φρυδιών ή ακόμα και το πινέλο από μία παλιά μάσκαρα που έχουμε καθαρίσει και να δώσουμε ανοδική πορεία στις τρίχες των φρυδιών μας, όμως, χρειάζεται ένα ακόμη προϊόν για να μείνει το αποτέλεσμα.


Μία διάφανη μάσκαρα φρυδιών θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα και θα μείνει αναλλοίωτο για ώρες. Διαφορετικά, μπορούμε να ψεκάσουμε το βουρτσάκι με hairspray και να περάσουμε τα φρύδια μας. Ένα tip που προτείνεται από beauty influencers.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram