Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Βγάζει τα ρούχα της και μπαίνει στην θάλασσα (video)

Δημοσιεύθηκε 24 Ιουνίου, 2020

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών στο χώρο της ελληνική showbiz.

Και μπορεί οι περισσότεροι να περιμένουν να μάθουν εξελίξεις για την νέα εκπομπή στην οποία θα αναλάβει χρέη κεντρικής παρουσιάστριας, όμως προτεραιότητα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι να απολαύσει το καλοκαίρι της και να γεμίσει μπαταρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διακοπές της στα Κουφονήσια συνεχίζονται και η ίδια δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και το απαραίτητο οπτικό υλικό.

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κυριολεκτικά προκάλεσε χαμό!

Στο βίντεο το οποίο κέρδισε χιλιάδες καρδούλες και σχόλια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην παραλία, κοιτάζει τον φακό, κλείνει το μάτι, γυρίζει πλάτη, κατεβάζει το φόρεμά της και μπαίνει στη θάλασσα.

Με σέξι διάθεση σε μια παραλία, να φοράει μόνο ένα μεταξωτό φόρεμα και το πετάει για να βουτήξει στη θάλασσα. Η ίδια χαρακτήρισε το συγκεκριμένο βράδυ ως το καλύτερο της ζωής της.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram