Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Όχι και πιτσουνάκι, κεφτεδάκι ο Snik”

Δημοσιεύθηκε 14 Ιανουαρίου, 2021

«Όλοι κάπως δεν φωνάζουμε τους δικούς μας στο σπίτι;», αναρωτήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Pop Up μετά από ένα απόσπασμα της Δέσποινας Μοιραράκη η οποία αποκάλυπτε πως αναφέρεται στον σύζυγό της με τον όρο, “ναύαρχος”. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας διάλογος που οδήγησε απρόσμενα στον σύντροφο της παρουσιάστριας, τον Snik.

Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνειδητοποίησε ότι η Δέσποινα Μοιραράκη φωνάζει τον σύζυγό της «ναύαρχο» ακριβώς επειδή αυτό είναι το επάγγελμά του και όχι χαϊδευτικά ξέσπασε γέλια λέγοντας: «Θα πάω σπίτι και θα φωνάζω στον Δημήτρη: Ράπερ να σου πω λίγο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μέσα στα γέλια και τις χαρές, παρατήρησε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος πως: «Το πιτσουνάκι μου, κεφτεδάκι μου είναι πολύ πασέ». Ευθύς αμέσως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε τα γέλια, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και είπε δίχως να αφήνει περιθώρια: «Ε όχι και πιτσουνάκι, κεφτεδάκι! Snikαρος! Έλα τώρα! Με κεφαλαία»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram