Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για αυτό ερωτεύτηκα τον Snik

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουλίου, 2020

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό τοπίο πριν δύο χρόνια και από την πρώτη στιγμή απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει.

Το πανέμορφο μοντέλο εντυπωσίασε από τη θέση της στην κριτική επιτροπή του GNTM, ωστόσο αποφάσισε μετά από δυο επιτυχημένες σεζόν να αποχωρήσει και να δοκιμαστεί σε νέα τηλεοπτικά μονοπάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κορίτσι με τους 519.000 followers στο Instagram αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για την παρουσίαση μιας νέας ψυχαγωγικής εκπομπής στον Alpha.

Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα διάλειμμα από τις αποδράσεις της και τα επαγγελματικά της ραντεβού και παραχώρησε συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino όπου μίλησε για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα αλλά και για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Snik.

«Μια αληθινή σχέση δεν μπορεί να προστατευτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με τον άνθρωπό σου θέλεις να βγεις μια βόλτα, θα πάτε μαζί στο σουπερμάρκετ ή για να αγοράσετε κάτι για το σπίτι, θα χρειαστεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον σε δραστηριότητες που αναγκαστικά γίνονται δημόσια. Δεν θα ήθελα ποτέ οι αντιδράσεις των άλλων να καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας.

Συναισθηματικά είμαστε σαν μικρά παιδιά. Μοιάζουμε πολύ, ταιριάζουμε στην καθημερινότητα και είμαστε αληθινοί. Μιλάμε ξεκάθαρα, δεν λέμε ψέμματα ο ένας στον άλλον και αλληλοϋποστηριζόμαστε ουσιαστικά. Έχουν μεγάλη σημασία όλα αυτά. Είμαστε λίγο και φίλοι, περνάμε καλά μαζί», δήλωσε η πανέμορφη Ηλιάνα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram