Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "αδειάζει" τις Ελληνίδες vegan influencers

Δημοσιεύθηκε 8 Μαΐου, 2021

"Δίκασε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το μεσημέρι της Παρασκευής στον αέρα του "Pop Up" σχολιάζοντας τη στάση ορισμένων Ελληνίδων influencers.

Με αφορμή τη συζήτηση για το αν και κατά πόσο είναι σωστό να "κουνάει" κάποιος το δάχτυλο και να επιβάλλει την άποψή του, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να αναφερθεί σε ορισμένες influencers επί ελληνικού εδάφους, και κυρίως κάποιες vegan, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, το Πάσχα "τίμησαν" και με το παραπάνω τα παραδοσιακά εδέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Αυτά τα πολύ ωραία που βλέπουμε στο Instagram και τις influencers που γράφουν τα καταεβατά, για το bullying, για το κρέας, να γίνεται vegan και κουνάνε το δάχτυλο, και το Πάσχα μια χαρά τσιμπήσατε αρνάκι. Έμαθα εγώ... Δεν θα δώσω κανέναν στον "αέρα" ποτέ, αλλά όταν κουνάτε το δάχτυλο... Ό,τι κάνετε κρατήστε το για τον εαυτό σας, γιατί μάτια υπάρχουν παντού" δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και μοντέλο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram