Γρηγόρης Αρναούτογλου : "Αν δε μου γινόταν πρόταση για τη "Φάρμα" θα με πείραζε"

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα με αφορμή αυτό παραχώρησε δηλώσεις και στην κάμερα του "Πρωινού".

Μεταξύ άλλων είπε: "Έκλεισα 30 χρόνια στη δουλειά. Έχω κάνει 23 διαφορετικά προγράμματα. Θα ήθελα να κάνω τον "Εκατομμυριούχο”. Μου λείπει από την τηλεόραση. Έχουν γίνει συζητήσεις για το "Ελλάδα έχεις ταλέντο. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν concept και όλο αυτό που συμβαίνει πάνω στη σκηνή. Τα αγαπάω".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τη "Φάρμα", είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί μου έγινε μία πρόταση και αν δεν μου γινόταν θα με πείραζε, όμως δεν μπορούσα να την παρουσιάσω. Σε κάποια άλλη χρονική στιγμή θα το σκεφτόμουν. Βεβαίως το σκέφτηκα. Ο Σάκης με ρώτησε όταν πήγε να παρουσιάσει το Survivor. Να παρουσιάσει τη "Φάρμα” και να του ευχηθώ καλή τύχη. Κάθε πρόγραμμα έχει τη δυσκολία του".

Μάλιστα λίγο νωρίτερα στο "Happy Day", η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αποκαλύψει ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα είναι ο παρουσιαστής του "Έλλάδα Έχεις Ταλέντο".

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram