Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντoμα»

Δημοσιεύθηκε 4 Φεβρουαρίου, 2021

Με αφορμή μία συνέντευξη της Ελένης Φιλίνη, η οποία περιέγραψε το δικό της περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στο παρελθόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει στον «αέρα» πως στο Happy Day φιλοξενούνται και οι δύο απόψεις, του καταγγελλόμενου και του καταγγέλλοντα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έφερε ως παράδειγμα τον Γιώργο Κιμούλη, σημειώνοντας: «Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμάς η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως “δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”».

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram