Γιατί ένας άντρας απομακρύνεται από μια σχέση;

Δημοσιεύθηκε 24 Μαρτίου, 2021

Πολλές από εμάς ξεκινάμε κάτι όμορφο με κάποιον και ενώ όλα πάνε...ρολόι, κάποια στιγμή απομακρύνεται.

Δεν τελειώνει οριστικά τίποτα, απλά νιώθουμε ότι ακόμη και όταν είμαστε μαζί δεν είναι 100% δίπλα μας και μέσα στην εβδομάδα θα είμαστε η τελευταία του επιλογή, για να βγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Δεν του δίνεις χώρο να αναπνεύσει. 

Πολλές φορές σε μια καινούρια σχέση ο ενθουσιασμός είναι τόσο μεγάλος που δεν μπορείς στιγμή χωρίς αυτόν. Είναι λογικό όμως ο άλλος να νιώθει από ένα σημείο και μετά ότι πνίγεται. Είσαι κάτι καινούριο στη ζωή του άλλα ακόμη κι αν εξελιχθεί το μεταξύ σας σε μακροχρόνια σχέση, πάλι θα θέλει μέσα στην εβδομάδα λίγο χρόνο και γι' αυτόν.

Σε θεωρεί δεδομένη.

Όπως εσύ "κολλάς" επειδή απομακρύνεται έτσι και αυτός πολύ πιθανό είναι να έχει "δέσει γαϊδαράκο" με αποτέλεσμα να μην έχει τη διάθεση να σου δώσει την απαραίτητη προσοχή. Άλλωστε ξέρει, ότι ακόμη και αν δεν το κάνει, δε θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες από μεριάς σου. Σωστά;

Βαριέται 

Και όταν κάποιος θεωρεί κάποιον άλλον δεδομένο, έρχεται και το συναίσθημα της βαρεμάρας. Πολλές φορές βέβαια, η βαρεμάρα έρχεται ακόμη κι αν με τον άλλον είσαι full in love. Προσπάθησε λοιπόν να βάζεις φαντασία σε όλους τους τομείς και να μην κάνετε κάθε φορά που βγαίνετε, τα ίδια και τα ίδια.

Ενδιαφέρεται για κάποια άλλη.

Υπάρχουν κι αυτοί που ενώ δεν ξέρουν τι θέλουν, αντί να μείνουν μόνοι τους και να πάρουν τον χρόνο τους, παίζουν σε διπλό ταμπλό. Που να σας χωρέσει μάνα μου και τις δυο μέσα σε μια εβδομάδα;

Έχει θυμώσει μαζί σου.

Πολλοί άνθρωποι όταν θυμώνουν με κάτι δεν το συζητούν. Περιμένουν ο άλλος να το καταλάβει από μόνος του. Αν βρίσκεσαι σε κάτι καινούριο, κανε του μια συζήτηση μήπως έμπλεξες με έναν...τέτοιον άνθρωπο.

Φοβάται τη δέσμευση.

Και θέλει να είναι μαζί σου και φοβάται κιόλας. Και μπορεί και δεν μπορεί. Και έτσι και γιουβέτσι. Κάντε μια συζήτηση και ας τραβήξει ο καθένας τον δρόμο που επιθυμεί γιατί κουράστηκα ήδη.

Έχει δικά του προβλήματα. 

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να τον απασχολούν δικά του ζητήματα και επειδή είτε είναι κλειστός σαν προσωπικότητα είτε επειδή δεν σε γνωρίζει καλά, επιλέγει να τα "κλείνει" μέσα του με την ψευδαίσθηση ότι δε θα επηρεάσει κάπως το μεταξύ σας. Μίλησε του, δώσε του χώρο και χρόνο να εκφραστεί και απλά επισήμανε ότι οτιδήποτε τον απασχολεί φαίνεται και αν θελήσει κάτι, είσαι εκεί.

Τώρα που έμαθες τους λόγους, πράξε ανάλογα!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram