Τα φθινοπωρινά nail art είναι απλά και τα ομορφότερα

Δημοσιεύθηκε 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, ο καιρός έχει αλλάξει αρκετά και ίσως να έχει έρθει αυτή η ώρα που θα ευχόμαστε Καλό Φθινόπωρο στ᾽αλήθεια. Μας αρέσει το φθινόπωρο. Όχι περισσότερο από το καλοκαίρι αλλά μας αρέσει. Κάθε εποχή άλλωστε έχει τις δικές της ομορφιές και το φθινόπωρο είναι cozy και με την πιο διαφορετική χρωματική παλέτα.

Ήρεμα χρώματα, σχεδόν ζεστά, γεμίζουν τη φύση και τα ρούχα μας και σήμερα που κάνει λίγο κρύο και βρέχει εδώ που είμαστε (true story) είπαμε να φτιάξουμε ένα daily nailspiration γεμάτο φθινοπωρινά χρώματα και σχέδια. Αναζητήσαμε λοιπόν το φθινόπωρο σε νύχια και το instagram δεν μας απογοήτευσε καθόλου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοκολατί, γκρι, πορτοκαλί, λαδί και πολλές άλλες αποχρώσεις παντρεύτηκαν με τα πιο όμορφα και minimal σχέδια και μπορούμε να πούμε με αρκετή βεβαιότητα πως ναι, έχουμε βρει τα πιο όμορφα φθινοπωρινά νύχια για το σημερινό gallery. Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, ανακάλυψέ τα όλα και απόλαυσέ τα με έναν ζεστό -πλέον- καφέ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram