Φρύδια: Τα 4 λάθη που σας προσθέτουν χρόνια

Δημοσιεύθηκε 6 Ιουνίου, 2024

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου”. Έχουμε ακούσει τους make-up artists να τονίζουν πόσο σημαντικά είναι τα φρύδια μας για την εμφάνισή μας και πόσο διαφορετικό μπορεί να δείχνει το πρόσωπό μας με τα λάθος φρύδια. Υπάρχουν πολλά λάθη που κάνουμε τα οποία προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή μας. Η Vogue συγκέντρωσε πολύτιμα beauty tips των ειδικών για να δώσετε στα φρύδια σας το σωστό σχήμα και να αποφύγετε τα beauty mistakes.

Δεν δίνετε την απαραίτητη σημασία στο τόξο των φρυδιών
Όσο μεγαλύτερες είστε, τόσο πιο έντονο και πυκνό θα πρέπει να είναι το τόξο των φρυδιών, για να πετύχετε μια πιο νεανική εμφάνιση. Το σωστό σημείο στο οποίο θα σχηματίσετε το τόξο, θα πρέπει να βρίσκετε στα 2/3 από τις άκρες των φρυδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποιείτε σκούρο μολύβι
Το πολύ σκούρα μολύβια δημιουργούν ένα σκληρό αποτέλεσμα στα φρύδια που σίγουρα προσθέτει χρόνια. Για να πετύχετε ένα πιο soft αποτέλεσμα, εφαρμόστε με πινέλο ένα προϊόν για φρύδια σε μορφή πούδρας ή ένα μολύβι σε απόχρωση λίγο πιο ανοιχτή από το χρώμα των μαλλιών σας.

emilydidonato 56974011 373751183485882 7425978208239506495 n 1 516x516 1

Δεν τα φροντίζετε αρκετά
Τα φρύδια έχουν το δικό τους skincare, χρειάζονται φροντίδα για να παραμένουν μαλακά και δυνατά. Τα νεανικά φρύδια είναι τα πιο φυσικά. Για να μην χρειάζονται καν μολύβι, απλά ενισχύστε την περιποίησή τους με ένα σέρουμ ή καστορέλαιο για έξτρα πυκνότητα.

Δεν έχετε βρει ακόμα το σωστό σχήμα τους
Η Anastasia Soare, founder και brow expert του brand Anastasia Beverly Hills, τονίζει πόσο σημαντικό είναι να βρείτε το σχήμα των φρυδιών που θα ταιριάζει τέλεια στο πρόσωπό σας και θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Για να το πετύχετε θα πρέπει να επισκεφτείτε έναν ειδικό που θα σας δώσει το επιθυμητό σχήμα και μετά εσείς θα το διατηρείτε αφαιρώντας κάθε τόσο τις έξτρα τριχούλες. Τα φρύδια σας θα πρέπει να ξεκινούν από την εσωτερική γωνία των ματιών σας και να καταλήγουν στην εξωτερική γωνία, σχηματίζοντας ένα V με την άκρη της μύτης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram