Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από τον Alpha

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουνίου, 2020

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε το Σάββατο καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», όπου μεταξύ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Alpha, αλλά και τους λόγους αυτής.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ είχα κάνει με τον Alpha ένα συμβόλαιο μόνο για το Divided. Πρότεινα κάτι άλλο, αλλά μου πρότειναν το παιχνίδι. Όταν θα ολοκληρωνόταν το παιχνίδι, θα τελείωνε και το συμβόλαιο μου. Δεν ήθελα ένα συμβόλαιο απλά για να κάνω ότι να ‘ναι. Έχω μια ιδέα και θέλω να την κάνω, αλλά σίγουρα όχι με τον Alpha. Όταν μίλησα εγώ και συμφώνησα μαζί τους ήταν άλλη διοίκηση. Μετά ήρθε άλλη και εγώ δεν ταίριαζα μαζί τους και φάνηκε. Το Divided ολοκλήρωσε τον κύκλο του, αλλά εμείς ολοκληρώσαμε τέλη Φλεβάρη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα γράφονται για την αποχώρηση του από το κανάλι. «Ήταν ψέματα όσα γράφτηκαν σχετικά με τη λύση της συνεργασίας μου λόγω των πεποιθήσεών μου. Η λύση της σύμβασης μου έγινε στις 6 Μαρτίου και έχει περάσει πολύς καιρός για να έρθει κάποιος ανίδεος να γράφει τέτοια πράγματα. Ο Alpha δεν έχει προβεί σε κάποια τέτοια κίνηση. Είναι ακραία αυτά και είναι πολύ σοβαρά. Δεν τιμά κανέναν όσα γράφονται» είπε χαρακτηριστικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram