Φεύγει ο Λιάγκας από το «Πρωινό», αβέβαιο το μέλλον της Σκορδά

Δημοσιεύθηκε 12 Μαΐου, 2021

Ήταν μόλις μερικές εβδομάδες πριν όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωνε στον αέρα του «Πρωινού» ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο.

Όπως φαίνεται, όμως, αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική του περίπτωση αλλά και σε αυτή της Φαίης Σκορδά, η οποία δεν κατάφερε να φέρει στο κανάλι τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μαθαίνουμε, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη κάνει κρούση σε τηλεοπτικά πρόσωπα προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας στην πρωινή του ζώνη, η οποία επιβάλλεται να boostαριστεί σε διαφημιστικό κυρίως επίπεδο, λόγω του διδύμου Μελέτη – Μενεγάκη που αναμένεται να διεκδικήσει τεράστιο μερίδιο της διαφημιστικής πίτας τη σεζόν 2021 – 2022.

Δεν είναι μόνο η τηλεθέαση που καίει, λοιπόν, τον ΑΝΤ1 αλλά κυρίως το γεγονός πως τα έσοδα της πρωινής ζώνης κρίνεται αναγκαίο να αυξηθούν.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν η Φαίη Σκορδά θα μείνει εκτός προγράμματος ή αν θα βρεθεί κάποιο άλλο project για εκείνη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram