Ο φετινός τελικός του Master Chef δε θα μοιάζει με τους προηγούμενους

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουνίου, 2020

To MasterChef μένει σπίτι και όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο τελικός θα διεξαχθεί εντός πλατό.

Δεν θα μοιάζει με τα προηγούμενα χρόνια, ο φετινός τελικός του MasterChef. Ο κορονοϊός έχει αλλάξει κατά πολύ τις συνήθειες πολλών ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη και το ίδιο πρόκειται να κάνει και στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής. Έτσι λοιπόν, ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί μέσα στο στούντιο χωρίς να υπάρχουν ταξίδια στο εξωτερικό και διάσημοι καλεσμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέλαβε να επισημάνει πως «σε αυτό το σημείο, όσοι έχετε παρακολουθήσει τον διαγωνισμό και έχετε παρακολουθήσει το MasterChef, νομίζω ότι ξέρετε πως βγαίναμε εκτός πλατό. Εξωτερικές δοκιμασίες. Όμορφα τοπία και διαφορετικές τοποθεσίες. Πηγαίναμε στο εξωτερικό και είχαμε καλεσμένους σεφ.

Φέτος, όπως ήδη γνωρίζετε, λόγω της εξάπλωσης του ιού σε παγκόσμια κλίμακα, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πιο σωστό ό,τι δοκιμασία έχει απομείνει να την κάνουμε μέσα στο πλατό. Mέσα στην κουζίνα του MasterChef».

 

 

 

 

 

Athensvoice.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram