Φενγκ Σούι: 5 λουλούδια-μαγνήτης του πλούτου, της ευημερίας και της τύχης

Δημοσιεύθηκε 22 Απριλίου, 2024

Το Φενγκ Σούι αγαπάει τη φύση και τη θέλει μέσα στο σπίτι σου. Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Είτε αυτός αφορά τα minimal έπιπλα και τα διακοσμητικά από φυσικά υλικά είτε τα καταπράσινα φυτά και τα μοσχομυριστά λουλούδια μέσα σε γλάστρες, κασπώ και βάζα. Φέρνοντας την ίδια τη φύση μέσα στο σπίτι σου, προσελκύεις παράλληλα τη θετική ενέργεια μέσα σε αυτό.

Όπως, λοιπόν, υπάρχουν συγκεκριμένα φυτά που αγαπάει το Φενγκ Σούι, έτσι υπάρχουν και τα αντίστοιχα λουλούδια. Ποια είναι αυτά που προσελκύουν τον πλούτο, την ευημερία και την τύχη στο σπίτι σου; Με ένα scroll βρίσκεις την απάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λεβάντα

Η λεβάντα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό, καλλωπιστικό λουλούδι. Η χαρακτηριστική μυρωδιά της χρησιμοποιείται στον χώρο της αρωματοποιίας και της κοσμετολογίας. Τα οφέλη για την ψυχολογία σου δεν είναι, επίσης, λίγα ενώ με μια γλάστρα στο μπαλκόνι σου μπορείς να απωθήσεις και τα έντομα. Άλλος ένας λόγος για να την αποκτήσεις, είναι η καλή τύχη που προσελκύει σύμφωνα με το Φενγκ Σούι.

flowers 2 2

Χρυσάνθεμο

Το Φενγκ Σούι αγαπάει το χρυσάνθεμο, το οποίο συνδέεται στενά με την έννοια της μακροζωίας, τις ισορροπίας και του πλούτου. Τα χρυσά και κίτρινα χρυσάνθεμα, ειδικότερα, αποτελούν σύμβολο τύχης και οικονομικής ευημερίας.

flowers 4 2

Ορχιδέα

Οι ορχιδέες ανήκουν στη λίστα με τα ευοίωνα λουλούδια του Φενγκ Σούι και έχουν τη δύναμη να προσελκύσουν καλή τύχη, θετική ενέργεια και αφθονία. Θεωρείται, επίσης, σύμβολο πνευματικής άνθισης.

flowers 1 4

Παιώνια

Οι παιώνιες είναι μαγνήτης καλής τύχης και θετικής ενέργειας. Θεωρούνται, επίσης, σύμβολο της αγάπης και των ερωτικών σχέσεων.

paionia1

Κρίνο

Και τέλος, οι κρίνοι «διοχετεύουν» τη θετική ενέργεια σε όλους τους χώρους του σπιτιού σου, δημιουργώντας παράλληλα μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και αρμονίας.

flowers 5 2

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram