Φαίη Σκορδά: Αποκαλυπτική για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

Δημοσιεύθηκε 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Το βράδυ της Δευτέρας, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα.

''Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας στη ζωή μου. Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα ήταν να έχω χωρίσει. Δεν το ήθελα. Ούτε το θεώρησα ποτέ απλό, ούτε εύκολο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα. Δεν το έκανα και είπα δεν πειράζει. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πήραμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές να ήταν κάπως τα πράγματα… ό,τι και να είναι είμαστε διαφορετικοί. Από τη στιγμή, όμως, που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια. Είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου'' ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

''Το ότι εργαζόμασταν μαζί δεν έπαιξε ρόλο στο διαζύγιο. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση για να δώσω. Να το πω στον εαυτό μου σαν ελαφρυντικό. Είχαμε ένα κοινό στόχο. Απέκλιναν οι χαρακτήρες μας. Δεν είναι μόνο θέμα του έρωτα. Γελούσα πολύ, περνούσα καλά μαζί του. Ήταν διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος το μαύρο. Δεν μπορούσες να τα ενώσεις'' κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram