Εurovision 2021: Το μυστικό τρικ της ελληνικής αποστολής

Δημοσιεύθηκε 11 Μαΐου, 2021

Την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Ρότερνταμ πραγματοποίησε χθες η ελληνική αποστολή με την Στεφανία Λυμπερακάκη. Η νεαρή κοπέλα αντιμετώπισε κάποια τεχνικά προβλήματα τα οποία ωστόσο δεν έδειξαν να την πτοούν,.

Επτασφράγιστο μυστικό μέχρι στιγμής κρατείτε μέχρι σήμερα το τρικ που έχουν επινοήσει προκειμένου οι θεατές να βλέπουν τη Στεφανία να αιωρείται και τους χορευτές να φαίνονται μισοί και πιο συγκεκριμένα να φαίνονται μόνο τα πόδια τους και το κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το σκηνοθετικό τρικ έδειξε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” εξηγώντας ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο αυτό επιτυγχάνεται.

Αξίζει να αναφερθεί πως η μετά την πρώτη πρόβα της Στεφανίας, η ελληνική συμμετοχή ανέβηκε στα στοιχήματα και πλέον φιγουράρει μέσα στη δεκάδα πρόκρισης στον τελικό. Η νεαρή κοπέλα πληροφορήθηκε για αυτή την εξέλιξη και έδειξε να ενθουσιάζεται.

https://www.youtube.com/watch?v=yZQcBJMpQpQ&ab_channel=OPEN

“Είναι μέσα στη δεκάδα; Σταμάτα! Χριστέ μου. Τώρα νιώθω πολύ χαρούμενη, δεν το ήξερα αυτό” είπε χαρακτηριστικά η Στεφανία μόλις την ενημέρωσαν για αυτή την εξέλιξη.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram