Έτοιμη να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας η Φαίη Σκορδά με τον καλό της Νίκο Ηλιόπουλο

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουλίου, 2020

Η Φαίη Σκορδά διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο,

Μπορεί οι δύο τους να θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», που πηγάζουν από το περιβάλλον της όμορφης παρουσιάστριας του ANT1, είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, επισημοποιώντας τη σχέση της με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο. Η ίδια είναι ένα βήμα πριν από το γάμο και η ιδέα να κάνει το επόμενο βήμα έχει ωριμάσει πιο πολύ από ποτέ.

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να μπέρδεψε τις θαυμάστριες της, όταν ανέβασε την Κυριακή στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία που την έδειχνε να φοράει ένα δαχτυλίδι, πυροδοτώντας άθελά της τα σχόλια για το αν είναι βέρα ή όχι (η φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Πόσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ’αγαπάνε αληθινά! Αυτή είναι η δύναμή μου. Στην υγειά σας»).

Στην ίδια φωτογραφία η παρουσιάστρια, η οποία είναι ντυμένη στα λευκά, έγραφε και τη φράση «love you» απευθυνόμενη στον σύντροφό της και κάποιες από τις διαδικτυακές φίλες της άρχισαν να της εύχονται και όλα τα συναφή!

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η οικοδέσποινα του «Πρωινού» δεν παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό της (το δαχτυλίδι είναι δώρο του καλού της) αλλά, όπως λέει το στενό περιβάλλον της, οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν το γάμο και μάλιστα έχει προετοιμάσει και το έδαφος γι’ αυτό. Άνθρωποι μας εκμυστηρεύτηκαν πως οι γονείς της παρουσιάστριας έχουν γνωρίσει τον Νίκο Ηλιόπουλο σε ένα ταξίδι που έκαναν στην πατρίδα της Φαίης Σκορδά, το Κιλκίς.

Ακόμη, και ο Γιώργος Λιάγκας έχει γνωρίσει το νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του, μιας και η παρουσιάστρια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να διαταραχθούν οι σχέσεις τους. Η Φαίη Σκορδά είναι τόσο σίγουρη για τη σχέση της, που έχει γνωρίσει τον αγαπημένο της στους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram