Ετεοκλής Παύλου: «Έχω εικόνες από την στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

Δημοσιεύθηκε 6 Ιουλίου, 2020

Καλεσμένοι στην εκπομπή Dot βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου όπου μίλησαν για όλα.

Ο νεαρός personal trainer μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε πριν από επτά χρόνια το οποίο του κόστισε το ένα του πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως περιέγραψε ο Ετεοκλής, τη στιγμή που δέχτηκε τη σφαίρα ένιωσε ότι πεθαίνει και αυτό είναι κάτι που δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ.

«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν… Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Ένιωσα ότι δεν αντέχω και θα πέσω κάτω. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να βάλω τον αγκώνα μου πίσω για να μην πέσω με το κεφάλι και χτυπήσω. Η σφαίρα δεν με χτύπησε στο πόδι, με χτύπησε στην κοιλιά και πέρασε από όλα τα ζωτικά όργανα… Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν ‘όχι, ρε φίλε πέθανα’…. Πέρασε η ζωή μου από μπροστά μου. Εικόνες που δεν θυμόμουν ότι είχα. Ήμουν σε τεχνητό κώμα. Μετά από ένα μήνα ξύπνησα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα... Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω…. Είδα όταν μου έκοβαν το πόδι μεταξύ νάρκωσης και πραγματικότητας…. Όταν ξύπνησα μου ήταν πιο γνώριμο. Θέλω να τονίσω ότι πολλές φορές ακούς για ένα ατύχημα και ακούς ότι κάποιος άνθρωπος αποζημιώθηκε για αυτό που του συνέβη…. Μπορώ να σας πω ότι όλα τα λεφτά του κόσμου να μου έδιναν θα τα έδινα πίσω όχι για να φέρω πίσω το πόδι μου αλλά για να σβήσω τις μνήμες. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram