Εσύ θυμάσαι την Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες στη Eurovision;

Δημοσιεύθηκε 12 Μαρτίου, 2021

Την Έλλη Τρίγγου τη βλέπουμε κάθε εβδομάδα Δευτέρα με Παρασκευή μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις Άγριες Μέλισσες. Πρόκειται για μια αξιόλογη ηθοποιό και με απίστευτο υποκριτικό ταλέντο. Στην καθημερινή σειρά του Ant1 η Έλλη δίνει τον καλύτερο της εαυτό και κάθε φορά μας συγκλονίζει την ερμηνεία της.

Ουκ ολίγες φορές την έχουμε χειροκροτήσει για τις ερμηνείες της, με το Twitter να της βγάζει το καπέλο και να την αποθεώνει κάθε φορά σε κάθε επεισόδιο. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και αν έσπαγες το κεφάλι σου να θυμηθείς που την έχεις δει ξανά στο παρελθόν εμείς είμαστε εδώ για να σου θυμίσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα σου φανεί περίεργο, μπορεί ήδη να σου φάνηκε από τον τίτλο, όμως την Έλλη Τρίγγου την είχες ξαναδεί στη Eurovision πριν από δύο χρόνια. Και εξηγούμαστε ευθύς αμέσως για να καταλάβεις. Θυμάσαι το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2019; Η Κατερίνα Ντούσκα με το «Better Love» μπορεί να μην πήγε όσο ψηλά θα θέλαμε ή φανταζόμασταν στη Eurovision, είχε όμως ένα πολύ αξιόλογο τραγούδι, κι ένα ακόμη πιο ωραίο video clip.

Κι εκεί ακριβώς έρχεται η Έλλη Τρίγγου. Η τηλεοπτική Ασημίνα, πρωταγωνιστούσε στο video clip του Better Love και είναι αλήθεια πως δεν το είχαμε παρατηρήσει μέχρι σήμερα. Κι εκεί ήταν το ίδιο εξαίσια σαν χορεύτρια, και αξίζει να κάνεις ένα reminder.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram