Έρχεται η σειρά καλλυντικών από τη Σελένα Γκόμεζ

Δημοσιεύθηκε 11 Αυγούστου, 2020

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η Σελένα Γκόμεζ ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα λανσάρει στην αγορά τη νέα της σειρά καλλυντικών: Rare Beauty. Η Γκόμεζ ανέβασε φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει τις δυνατότητες που έχουν τα προϊόντα μακιγιάζ της συλλογής της.

Τώρα η Σελίνα και η Rare Beauty ανακοίνωσαν στο Instagram ότι η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου. Ο ιστότοπος της εταιρείας -ο οποίος διαθέτει βίντεο, φωτογραφίες και πληροφορίες αποστολής- έχει μια επιλογή εγγραφής μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενες μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της σειράς όσο θα πλησιάζει η μέρα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από rarebeauty.com, τα προϊόντα Rare Beauty με την υπογραφή της Σελένα Γκόμεζ θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora
Αν και τα προϊόντα δεν είναι έτοιμα ακόμα για να βγουν στην αγορά η Γκόμεζ δήλωσε στο εισαγωγική βίντεο της σειράς: «Ήθελα να φτιάξω μια σειρά με την οποία κανείς να νιώθει άνετα. Ξέρετε, νομίζω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πίεση ότι πρέπει να μοιάζουν σαν τους άλλους ή θα πρέπει να αγοράσουν κάτι γιατί το αγοράζουν όλοι οι άλλοι».

Η Γκόμεζ έχει επίσης καταστήσει σαφές ότι θέλει η «Rare Beauty» να συνδράμει στον αγώνα για περισσότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Τον Ιούλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δημιουργεί το Rare Impact Fund, και το 1% από τις πωλήσεις της σειράς θα δοθεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους, με την ελπίδα να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 10 χρόνια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram