Επαναλειτουργούν κέντρα διασκέδασης και club

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουνίου, 2020

Τα κέντρα διασκέδασης και τα νυχτερινά κλαμπ παίρνουν σειρά μετά την άρση των περιορισμών που είχαν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Τι ανοίγει στις 8 Ιουνίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ορισμένες επιχειρήσεις και υπηρεσίες θα επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα και πρόκειται για τις εξής:

Μπαρ.
Ίντερνετ καφέ.
Καφενεία.
Νυχτερινά κλαμπ.
Καταστήματα τυχερών παιχνιδιών.
Υπηρεσίες ψυχαγωγικών μη αθλητικών λεσχών (χωρίς εκδηλώσεις).

Πώς θα λειτουργήσουν οι εσωτερικοί χώροι

Για τη λειτουργία των εσωτερικών χώρων εστίασης που επαναλειτουργούν στις 6 και 8 Ιουνίου, ισχύουν οι εξής κανόνες:

Ορίζεται μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών σύμφωνα με τη σχέση του ενός πελάτη ανά 2,20 τ.μ. συνολικής αδειοδοτούμενης επιφάνειας και παραμένει σε ισχύ η διάταξη για τη λειτουργία των υπαίθριων και ημιυπαίθριων χώρων.
Καθορίζεται ως ελάχιστη απόσταση μεταξύ των τραπεζιών σύμφωνα με την διάταξη των καθισμάτων από 0,90 μ. έως 1,80 μ. και όταν η διάθεση των γευμάτων γίνεται με τη διαδικασία του μπουφέ, τότε πραγματοποιείται από υπαλλήλους-σερβιτόρους της επιχείρησης, χωρίς να έρχεται σε επαφή ο πελάτης με τα σκεύη σερβιρίσματος και μεταξύ των προσφερόμενων γευμάτων και των καταναλωτών τοποθετείται διαφανές πέτασμα.

Η απόσταση μεταξύ των εξυπηρετούμενων στον μπουφέ ορίζεται το 1,5 μ..
Συστήνεται, όπου δύναται, να προσφέρονται έτοιμοι συνδυασμοί προϊόντων.
Σχετικά με την επαναλειτουργία των κέντρων διασκέδασης, ισχύει ό,τι και για υπαίθριους-ημιυπαίθριους και εσωτερικούς χώρους και επιπροσθέτως.

Έτσι, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των κέντρων διασκέδασης απαγορεύεται η χρήση των μπαρ ως χώρου παραμονής των πελατών.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram