Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix θα εμφανιστεί o πρίγκιπας Harry

Δημοσιεύθηκε 18 Αυγούστου, 2020

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 26 Αυγούστου, πρόκειται να εμφανιστεί ο δούκας του Sussex. Ο λόγος για το «Rising Phoenix», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Harry, φωτίζει την ιστορία και τη σημασία των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Ο πρίγκιπας εμφανίζεται μαζί με μέλη της Παραολυμπιακής Επιτροπής καθώς και διάφορους αθλητές, ενώ ακούγονται ιστορίες που εμπνέουν, αλλά και αυτή πίσω από τον σκληρό αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί για να κρατηθεί ζωντανή η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως για άτομα με σωματικές και νοητικές αναπηρίες, μετά από ένα πιθανό κλείσιμο λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο δούκας είναι περήφανος που ήταν ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτήν την ταινία, ένα μοναδικό και ισχυρό ντοκιμαντέρ που ελπίζει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν την αναπηρία - και να πει την απίστευτη ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο που να μπορεί να σε φέρει πίσω από τα πιο σκοτεινά μέρη από ένα άθλημα», ακούγεται να λέει ο Harry στο ντοκιμαντέρ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram