Ελένη Μενεγάκη: Το «όχι» ΑΝΤ1 στις τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις της

Δημοσιεύθηκε 30 Νοεμβρίου, 2020

Μεταξύ Mega και ΑΝΤ1 θέλουν τα περισσότερα ρεπορτάζ να βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει.

Κι αυτό, διότι το κανάλι του Αμαρουσίου διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε συζήτηση με την Μενεγάκη περί ένταξής της στο δυναμικό του, λόγω των τεράστιων οικονομικών της απαιτήσεων που έχουν γίνει ουκ ολίγες φορές θέμα συζήτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Real Life, ο ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζει πως από τη μεριά του δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση στην Ελένη με σκοπό την υπογραφή συμβολαίου παρά το γεγονός πως οι σχέσεις του μαζί της είναι άψογες.

Η «άρνηση» αυτή του ΑΝΤ1 οφείλεται καθαρά στη στρατηγική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει χώρος για «χρυσά συμβόλαια» παρουσιαστών. Αντιθέτως, υπάρχει πρόθεση επενδύσεων στα κομμάτια της μυθοπλασίας και των παραγωγών υψηλών προδιαγραφών για τα οποία το κανάλι έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να επενδύσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Κάπως έτσι, ο ΑΝΤ1 επιβεβαιώνει πως οικονομικά προτιμά να επεδύσει σε projects και όχι σε μεμονωμένα πρόσωπα ακόμα και όταν πρόκειται για την αγαπημένη των διαφημιστών, Ελένη Μενεγάκη…

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram