Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Δημοσιεύθηκε 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Έκτακτη ανακοίνωση έβγαλε το κεντρικό λιμεναρχείο Χαλκίδας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα χτυπήσουν από σήμερα το απόγευμα την Εύβοια!

Η ανακοίνωση αναφέρει:
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας σας ενημερώνει ότι συμφώνως με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) της Ε.Μ.Υ. κακοκαιρία θα επικρατήσει στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης (17-09-2020) που θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους .
Κατόπιν αυτών, οι Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ιδιοκτήτες όλων των σκαφών της ευρύτερης περιοχής Βορείου και Νοτίου Ευβοϊκού, παρακαλούνται όπως προ απόπλου για οποιονδήποτε προορισμό, ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας, αποφεύγοντας άσκοπη δραστηριοποίηση τους κατά χρόνο ισχύος έκτακτου δελτίου καιρού .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπρόσθετα οι ιδιοκτήτες σκαφών που ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες να μεριμνήσουν χωρίς αναβολή για την ασφάλιση των ως άνω σκαφών.
Αποφυγή δραστηριοτήτων σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον μέχρι βραδινές ώρες της Κυριακής 20-09-2020 .

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram