Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Εύβοια!

Δημοσιεύθηκε 9 Αυγούστου, 2020

Αντιμέτωποι με τραγικές καταστάσεις ήρθαν οι κάτοικοι την Πολιτικών και Ψάχνων μετά το "χτύπημα" της «Θάλειας».

Δεκάδες άνθρωποι εγκλωβισμένοι σε σπίτια, σε αυτοκίνητα, ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα χρειάστηκαν αρκετές επεμβάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τα Ψαχνά μέχρι και την Λίμνη της Εύβοιας για να σβήσουν φωτιές που είχαν ξεκινήσει από κεραυνούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πιο σοκαριστικό είναι οι 4 νεκροί από τις πλημμύρες, μεταξύ τους ένα βρέφος 8 μηνών. Αυτές οι εικόνες είναι στα αλήθεια, τραγικές.

"Ποτάμια" που ξεπερνούν και το 1m σε ύψος που κατευθύνονται προς την παραλία. Ακόμη και τα βαριά οχήματα της Πυροσβεστικής αδυνατούν να περάσουν σε διάφορα σημεία με συνέπεια οι εκκλήσεις από τους πολίτες που γίνονται για απεγκλωβισμό είτε από Ι.Χ. είτε από κατοικημένες περιοχές είτε από ένα camping της περιοχής να μην μπορούν να τους προσεγγίσουν.

Στην περιοχή βρίσκεται τώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη των απεγκλωβισμών και των ενεργειών που γίνονται από τις αρμόδιες αρχές.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως όλο το βράδυ στην Πολιτική Προστασία είχε σημάνει συναγερμός και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μαζί με τον Αρχηγό του ΠΣ ξενύχτησαν στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι.

Ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους της περιοχές καλή δύναμη και καλό κουράγιο!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram