Έγκυος η Μαρία Ηλιάκη!

Δημοσιεύθηκε 14 Φεβρουαρίου, 2021

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα.

Μπορεί η καραντίνα να είναι μία περίοδος πολύ δύσκολη στις ζωές μας, όμως, κάποιες φορές, συμβαίνουν και πολύ ευχάριστα γεγονότα για να δώσουν τη δική τους θετική ματιά μέσα στις δυσκολίες και τα δυσάρεστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μία πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσω μίας υπέροχης ανάρτησης στο Instagram.

Ο λόγος για τη Μαρία Ηλιάκη που πόζαρε στον φακό με τρόπο που η φουσκωμένη κοιλίτσα της να είναι σε πρώτο πλάνο. Στην εν λόγω φωτογραφία φοράει τα εσώρουχά της και ένα πουκάμισο και μας δείχνει με τον πιο απλό τρόπο τα γλυκά νέα και την όμορφη αλλαγή στη ζωή της.

«Είναι τόσα πολλά... διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου (Στέλιος Μανουσάκης) και ένα 'Ευχαριστω' στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...»

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram