Έχεις γεννηθεί με κάποιο σημάδι; Μάθε τι δείχνει για το παρελθόν σου!

Δημοσιεύθηκε 13 Σεπτεμβρίου, 2020

Η προηγούμενη και η τωρινή ζωή σου συνδέεται με τα εκ γενετής σημάδια

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το ότι ένα εκ γενετής σημάδι συνδέεται με την προηγούμενη ζωή μας, που αν το μελετήσουμε, ίσως μας υποδείξει τον χάρτη πορείας του "ταξιδιού" μας. Μάλιστα, όσο πιο εμφανές είναι, τόσο πιο πρόσφατη η ζημιά... Ας δούμε λοιπόν τι αποκαλύπτουν τα πιο συνηθισμένα σημάδια γέννησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πανάδες - Αλμπίνο: Φακίδες (σκοτεινά σημεία) και albinos (λευκές κηλίδες) βρίσκονται συχνά όπου έχουμε καεί από πυρκαγιά σε προηγούμενες ζωές. Εκείνοι που έχουν υποστεί εγκαύματα, θα σας πουν ότι η φωτιά αφήνει το σημάδι της στο δέρμα μόνιμα. Φακίδες και αλμπίνο είναι συνήθως ενδείξεις ότι θα πρέπει να θεραπεύσουμε το κάρμα της φωτιάς από προηγούμενες ζωές.

Υφέσεις δέρματος: Οι συνθλίψεις του δέρματος (όπου το δέρμα είναι τραχύ και με αυλάκια) προκαλούνται από τραυματισμό ή ασθένειες (όπως η ευλογιά, η ανεμοβλογιά, και σύφιλη), σε προηγούμενες ζωές. Είναι υπενθυμίσεις των θεμάτων που έχουμε έρθει να θεραπεύσουμε στην παρούσα ζωή.

Κρεατοελιές - Κονδυλώματα: Οι κρεατοελιές και οι μυρμηγκιές συχνά βρίσκονται στο χώρο των μη θανατηφόρων βλαβών της νόσου, από τις προηγούμενες ζωές. Ακόμα κι αν οι κρεατοελιές και οι μυρμηγκιές έχουν τωρινή προέλευση της ζωής, τείνουν να συγκεντρώνονται γύρω από τις περιοχές της τραυματικής εμπειρίας της προηγούμενης ζωής. Ειδικά αν έχουμε πρόβλημα στη θεραπεία τους, μπορεί να σημαίνουν την ανάγκη για την επούλωση του παρελθόντος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram