OFF Magazine

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

  • MY CHALKIDA
    • PEOPLE
    • NIGHT LIFE
    • TALK OF THE TOWN
    • AGENDA
    • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    • OPINIONS
  • MY SELF
    • FASHION
    • BEAUTY
    • PSYCHOLOGY
    • HEALTH
    • FITNESS
    • DIET & COOKING
  • MY TECH
    • SOCIAL
    • VIRAL
    • INTERNET
    • GAMING
    • GADGETS
  • LIVING
    • ART DECO
    • TRAVELING
    • TV & MEDIA
    • AUTO-MOTO
    • STARS
  • ART
    • PHOTOGRAPHY
    • MUSIC
    • CINEMA
    • THEATRE
    • BOOKS
 

DIET & COOKING Έλενα Τριανταφύλλου 17 Νοεμβρίου 2019

Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!

Θα τη λατρέψετε!

Κυριακή σήμερα και όλη η οικογένεια καταφέρνει να μαζευτεί γύρω από το τραπέζι και να απολαύσει τις αγαπημένες της γεύσεις!

Δεν έχουμε δουλειές και άλλες υποχρεώσεις, όποτε είναι μια πολύ καλή αφορμή να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους!

 
 
 
 
 
 

Τι πιο πιο όμορφο από το να μοιράζεσαι μια καινούρια συνταγή μαζί τους; Σήμερα λοιπόν θα φάμε Ριγκατόνι με γιαούρτι και καλαμπόκι. Μια αγαπημένη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ριγκατόνι

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

100 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα

7 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζουμε μία κατσαρόλα με αρκετά αλατισμένο νερό σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις βράσει, αδειάζουμε μέσα τα ριγκατόνι και τα βράζουμε για 7-8 λεπτά.

2. Σουρώνουμε, κρυώνουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε στην άκρη.

3. Στη συνέχεια, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, την πιπεριά, το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα με μία ξύλινη κουτάλα (μέχρι να καραμελώσουν τα λαχανικά).

4. Έπειτα, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι, τα μακαρόνια, το καλαμπόκι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με μία τσιμπίδα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

5. Μόλις είναι έτοιμα, σερβίρουμε τα ριγκατόνι ζεστά με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

 

Ελπίζουμε να την απολαύσετε!

 

 

 

Έλενα Τριανταφύλλου

Σχετικά Έλενα Τριανταφύλλου

Κατάγομαι από την Χαλκίδα και είμαι βοηθός βρεφονηπιοκόμων. Λατρεύω την ανταλλαγή απόψεων και τους ανθρώπους που έχουν ανοιχτό μυαλό.

Ακολουθήστε το OFF Magazine στο Instagram

TAGS μαγειρική, συνταγή της ημέρας

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης:

  • 4 τρόποι για να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
Previous Post: « Η πρώτη επέτειος του Πολυτεχνείου! (video)
Next Post: Βρήκαμε την πιο ωραία χθεσινή φωτογραφία της #chalkidas »
  • Ο Καρδιολόγος-Αρρυθμιολόγος Κωνσταντίνος Ταμπάκης σε μια αποκλειστική συνέντευξη
  • Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας : Ακόμα ένα αριστοκρατικό ορόσημο της πόλης!
  • 20 απλές φράσεις που σου δίνουν κουράγιο
  • Η καλλονή του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο και ο Χαλκιδέος σύντροφός της!
  • «Κουκουβάγια» : Κατέχει την σοφία του καφέ
MY CHALKIDA

  • People
  • Night Life
  • Talk of the Town
  • Agenda
  • Προτάσεις
  • Opinions
MY SELF

  • Fashion
  • Beauty
  • Psychology
  • Health
  • Fitness
  • Diet & Cooking
MY TECH

  • Social
  • Viral
  • Internet
  • Gaming
  • Gadgets
LIVING

  • Art Deco
  • Traveling
  • TV & Media
  • Auto-Moto
  • Stars
ART

  • Photography
  • Music
  • Cinema
  • Theatre
  • Books
INFO & CONTACT

  • About Us
  • Contact
  • MY CHALKIDA
  • MY SELF
  • LIVING
  • CELEBS
  • SELF & HEALTH