OFF Magazine

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

  • MY CHALKIDA
    • PEOPLE
    • NIGHT LIFE
    • TALK OF THE TOWN
    • AGENDA
    • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    • OPINIONS
  • MY SELF
    • FASHION
    • BEAUTY
    • PSYCHOLOGY
    • HEALTH
    • FITNESS
    • DIET & COOKING
  • MY TECH
    • SOCIAL
    • VIRAL
    • INTERNET
    • GAMING
    • GADGETS
  • LIVING
    • ART DECO
    • TRAVELING
    • TV & MEDIA
    • AUTO-MOTO
    • STARS
  • ART
    • PHOTOGRAPHY
    • MUSIC
    • CINEMA
    • THEATRE
    • BOOKS
 

DIET & COOKING OFF Magazine 4 Νοεμβρίου 2019

Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!

Έτοιμοι να φτιάξουμε λαχταριστά ζυμαρικά;

Λίγο, πολύ όλοι μας ξέρουμε να φτιάχνουμε ζυμαρικά. Αυτή η συνταγή, όμως, είναι ιδιαίτερη και για αυτό σας την προτείνουμε.

Φτιάξτε την και περιμένουμε εντυπώσεις.

 
 
 
 
 
 

Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό

Υλικά

    • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
    • 1 μεσαίο κρεμμύδι
    • 1 σκελίδα σκόρδο
    • ½ φλιτζάνι κρασί λευκό
    • 170ml κρέμα γάλακτος light
    • ξύσμα από 1 λεμόνι
    • 4-5 λεπτές φέτες τσίλι
    • 1 κουτ. σούπας FLAVORITS Aegean Flakes
    • 300γρ. καπνιστό σολομό, σε μικρά κομμάτια
    • 1 πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι ολικής ή κανονικά

Για το γαρνίρισμα

  • ½ ματσάκι άνηθο χωρίς τα κοτσάνια (ψιλοκομμένο)
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • παρμεζάνα τριμμένη

Διαδικασία

Προθερμαίνετε μια μεγάλη κατσαρόλα ή ένα ευρύχωρο τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Ρίχνετε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.

Σβήνετε με το κρασί, αφήνετε το αλκοόλ να εξατμιστεί και το κρασί να μειωθεί στο μισό. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το ξύσμα, το τσίλι και τα FLAVORITS Aegean Flakes, χαμηλώνετε την ένταση σε μέτρια και αφήνετε να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια, προσθέτετε και τον καπνιστό σολομό. Αλατοπιπερώνετε.

Παράλληλα ετοιμάζετε τα ζυμαρικά σας. Τα βράζετε για περίπου 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία.

Σε ένα multi πολτοποιείτε τον άνηθο και το ελαιόλαδο. Ρίχνετε 3 κουτάλες νερό από τα ζυμαρικά στην σάλτσα με τη κρέμα γάλακτος, στραγγίζετε τα ζυμαρικά και χωρίς να τα πλύνετε τα ρίχνετε και αυτά μέσα στη σάλτσα.

Ανακατεύετε έντονα ανασηκώνοντας τα ζυμαρικά προς τα πάνω και προσθέτετε το λάδι άνηθου ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι η σάλτσα σας να γίνει κρεμώδης. Σερβίρετε σε πιάτα.

 

Ακολουθήστε το OFF Magazine στο Instagram

TAGS

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης:

  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
Previous Post: « Χρήστος Μάστορας: Δηλώνει ερωτευμένος!
Next Post: Η δική μας Κατερίνα Δαλάκα μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της! »
  • Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας!
  • 20 απλές φράσεις που σου δίνουν κουράγιο
  • Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας : Ακόμα ένα αριστοκρατικό ορόσημο της πόλης!
  • Πως να αφαιρέσετε το τζελ από τα νύχια σας μόνες σας!
  • Όλα όσα δεν γνωρίζεις για το κόκκινο σπίτι!
MY CHALKIDA

  • People
  • Night Life
  • Talk of the Town
  • Agenda
  • Προτάσεις
  • Opinions
MY SELF

  • Fashion
  • Beauty
  • Psychology
  • Health
  • Fitness
  • Diet & Cooking
MY TECH

  • Social
  • Viral
  • Internet
  • Gaming
  • Gadgets
LIVING

  • Art Deco
  • Traveling
  • TV & Media
  • Auto-Moto
  • Stars
ART

  • Photography
  • Music
  • Cinema
  • Theatre
  • Books
INFO & CONTACT

  • About Us
  • Contact
  • MY CHALKIDA
  • MY SELF
  • LIVING
  • CELEBS
  • SELF & HEALTH