Το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος για να βάλετε στην πίτσα φρέσκα υλικά και να δώσετε έτσι έξτρα αρώματα!
Φτιάχνουμε την πιο νόστιμη πίτσα πάντα με φρέσκα υλικά.
Υλικά
Για την ζύμη:
4 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις
1 φακελάκι μάγια
10 κ.σ. γάλα
1 αυγό
λίγο αλάτι
Για τη γέμιση:
400 γρ. τυρί γκούντα
200 γρ. ζαμπόν
100 γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 πιπεριά
πελτέ ντομάτας
λίγο ρίγανη
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε την ζύμη μας πολύ καλά και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά περίπου.
Την απλώνουμε πάνω σε ένα τραπεζι και την πλάθουμε με τον πλάστη στα μέτρα του δικού μας ταψιού.
Αφού τη φορμάρουμε στο ταψί μας, αλείφουμε την ζύμη μας με τον πελτέ ντομάτας έχοντας αφήσει ένα μικρό κενό γύρω γύρω. Ρίχνουμε από πάνω τη ρίγανη (όσοι θέλετε μπορείτε να ρίξετε 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο). Βάζουμε λίγα κομμάτια τυρί και λίγα κομμάτια ζαμπόν. Μετά καλύπτουμε όλη την επιφάνεια της σάλτσας με τριμένο τυρί και βάζουμε όλα τα υλικά μας, κατά προτίμηση ψιλοκομμένα.
Ψήνουμε για 35' στους 180 με 200 βαθμούς