Ο David Beckham είναι το νέο πρόσωπο της Maserati

Δημοσιεύθηκε 14 Απριλίου, 2021

Οθρυλικός πρώην ποδοσφαιριστής και ένα από τα σημαντικότερα style icons των καιρών μας David Beckham ενώνει τις δυνάμεις του με ένα από τα πιο εμβληματικά brands στην ιστορία των 4 τροχών, την Maserati, ως ο νέος global brand ambassador της ιταλικής φίρμας.

Ο Beckham, που ίδρυσε τη δική του ποδοσφαιρική ομάδα Inter Miami λίγο καιρό πριν, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Αμερικανού Harmony Korine (Kids, Gummo και Spring Breakers). Στο οπτικό υλικό παρουσιάζεται η παράξενη ικανότητα του Becks να θέτει σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να κάνει τα δικά του με το νέο SUV της Maserati, Levante Trofeo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Είναι μία συναρπαστική στιγμή για μένα η αρχή της συνεργασίας με την Maserati. Μαζί με τη θρυλική ιταλική μάρκα μοιραζόμαστε κοινές αξίες όπως η εκτίμηση στην καινοτομία και το design. Ανυπομονώ να δουλέψω στενότερα με τους ανθρώπους της και να βοηθήσω στη συνέχιση του legacy σε παγκόσμιο επίπεδο" αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την πλευρά του, ο Paolo Tubito, Chief Marketing Officer της Maserati, συμπληρώνει πως "το brand προχωρά μπροστά και εγκαινιάζει μία νέα εποχή. Θέτουμε ως στόχο να αμφισβητούμε το status quo κάθε φορά, θέτοντας τον πήχη ψηλότερα στην καινοτομία, το πάθος και το σχεδιασμό. Η συνεργασία μας με τον David βασίζεται στις κοινές μας αξίες".

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram