Δάκρυσε on air η Καινούργιου για την επιτυχία του Αργυρού

Δημοσιεύθηκε 20 Νοεμβρίου, 2023

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο Barclays Center της Νέας Υόρκης και το στάδιο ήταν κατάμεστο.

Σήμερα, 20 Νοεμβρίου μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, Super Κατερίνα και η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε για τη μεγάλη επιτυχία του φίλου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά ο Αργυρός ανέφερε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι όλοι εδώ. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη στιγμή. Οι Έλληνες ομογενείς έγραψαν την ιστορία τους, εγώ απλά έζησαν την εμπειρία αυτή μαζί τους, τραγουδώντας. Εκείνη τη στιγμή προσπαθώ να ζήσω αυτό που γίνεται, είναι και δύσκολο. Προσπαθώ να γίνω ένα με τον κόσμο, μια ψυχή, να διασκεδάσουμε και πολλές φορές νιώθω ότι είναι άλλος ο καλλιτέχνης που είναι πάνω στη σκηνή».

Και η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Ρε Κωνσταντίνε συγκινούμαι τόσο πολύ. Έχεις δουλέψει τόσο πολύ. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Οι εξαίρετοι γονείς σου έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Σου αξίζει η κορυφή αγόρι μου, την οποία έχεις ήδη κατακτήσει» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με τα όσα έγιναν στη συγκεκριμένη συναυλία και με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια δήλωσε: «Έχω συγκινηθεί. Ένα χειροκρότημα για τον Κωνσταντίνο. Κλαίμε εμείς για σένα. Τι βιώνεις; Μπράβο»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram