Η Billie Eilish έγινε ξανθιά

Δημοσιεύθηκε 20 Μαρτίου, 2021

Είναι το τέλος μιας εποχής. Η Billie Eilish απαρνήθηκε τα μαύρα μαλλιά με τις statement neon green ρίζες και υιοθέτησε ένα platinum blonde hair look, που ενθουσίασε αμέσως τους θαυμαστές της.

Η Eilish εδώ και μέρες ανέβαζε teasers σχετικά με την αλλαγή στην εμφάνισή της στα stories με πολλούς θαυμαστές της να πιστεύουν πως είχε βάψει εδώ και μέρες τα μαλλιά της και το hair look της στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy ήταν περούκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα τελικά αποκάλυψε την ανανεωμένη της εμφάνιση, ανεβάζοντας ένα βίντεο και μια φωτογραφία της στο Instagram. "Μαντέψατε σωστά;", γράφει στη λεζάντα του βίντεο. "Τσιμπήστε με", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Eilish είχε αποκαλύψει πως πρόκειται να αλλάξει το signature hair look της για να σηματοδοτήσει "το τέλος μιας εποχής". "Έχω να κάνω ανακοινώσεις, έχω κάτι νέο να σας δείξω", είχε πει. Οι fans της τώρα εικάζουν πως η νέα της εμφάνιση συμβολίζει το νέο ήχο που θα έχει το άλμπουμ, το οποίο τώρα ετοιμάζει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram