Αθερίδης: Η απάντησή του στις χυδαίες ύβρεις που δέχτηκε στο instagram!

Δημοσιεύθηκε 17 Οκτωβρίου, 2020

Στην αμήχανη θέση να πρέπει να απαντήσει στις χυδαίες ύβρεις που δέχτηκε στο διαδίκτυο βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος όμως απάντησε με τον δικό του τρόπο σε ένα τέτοιου είδους φαινόμενο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής έκανε μία ανάρτηση για τη σπουδαιότητα του να φοράμε όλοι μάσκα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην ξεχνάμε ότι ο Θοδωρής Αθερίδης συμμετείχε ενεργά στην καμπάνια #Menoumespiti της κυβέρνησης στο πρώτο κύμα κορονοϊού που είχε πλήξει τη χώρα μας πριν από μερικούς μήνες, πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτικό σποτ.

 

Ο Αθερίδης, λοιπόν, ανέβασε την εξής ανάρτηση στην οποία ανέφερε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό:
Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού!
Πιο απλό πεθαίνεις ……»

Κάτι που φαίνεται να ενόχλησε κάποιον από τους followers που προφανώς είναι αρνητής της μάσκας, ο οποίος μάλιστα τον έβρισε χυδαία γι' αυτή την ανάρτηση του ηθοποιού.

Αυτό συνέβη όταν ο Θοδωρής Αθερίδης αποφάσισε να του απαντήσει, κάτι που φαίνεται πως έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον follower ο οποίος και άρχισε να τον βρίζει. Όλες τις ύβρεις του, ανάρτησε λίγο αργότερα ο Θοδωρής Αθερίδης ως... απάντηση στη χυδαιότητά του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram