Άσχημα νέα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δημοσιεύθηκε 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο τους τελευταίους μήνες. Το ξεκίνημα όμως της εκπομπής της “Pop up” στον ALPHA ήτανε σχεδόν απογοητευτικό από πλευράς τηλεθέασης αλλά και περιεχομένου. Οι κακές γλώσσες της τηλεοπτικής πιάτσας λένε, μάλιστα, ότι μόνη κερδισμένη είναι η μάνατζερ του μοντέλου παρουσιάστριας που έχει τόσο την Ηλιάνα, όσο και άλλες δύο πελάτισσες της στον τηλεοπτικό αέρα καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Δεδομένη θεωρείται, εξαιτίας της εν λόγω χαμηλής τηλεθέασης, η αλλαγή ώρα της εκπομπής. Άσχημα νέα αν σκεφτεί κανείς ότι, η αλλαγή ώρας είναι ένα βήμα πριν από χειρότερες εξελίξεις, συνήθως, για τις τηλεοπτικές εκπομπές. Έτσι λοιπόν, αντί για τις 13.50 η εκπομπή θα ξεκινά από αρχές Οκτωβρίου στις 13.00, γεγονός που δεν αποκλείεται να συμπαρασύρει τα προγράμματα που προηγούνται, και συγκεκριμένα τις εκπομπές της Ελεονώρας Μελέτη και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Σύμφωνα με τον εν λόγω σχεδιασμό, το Happy Day θα ολοκληρώνεται στις 10:30, το “Ώρα για Μελέτη” θα παίζει στις 10:30 με 12:15, και θα ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο στις 12:15 με 13.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, σε σχέση με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, διατυπώνονται ενστάσεις και για το περιεχόμενο, καθώς η ύλη εκπομπής θυμίζει πρωϊνάδικα της προηγούμενης δεκαετίας, με παιχνίδια στον καναπέ και άλλα γλυκανάλατα, που δεν έχουν καμία σχέση, μάλιστα, με την εικόνα της παρουσιάστριας στα social media, στην προσωπική της ζωή ή στα προηγούμενα εγχειρήματα της.

Βέβαια η τηλεοπτική πραγματικότητα είναι σκληρή. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε γνωστή μέσα το Greek Next Top Model, όπου υπηρετούσε ένα συγκεκριμένο ρόλο σε ένα ιδιαίτερα προστατευμένο concept. Τώρα ένα τηλεοπτικό προϊόν είναι απόλυτα επάνω της, αλλά όχι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Ο μήνας του μέλιτος ολοκληρώνεται, και σίγουρα η παρουσιάστρια από την πλευρά της δεν θα θέλει να χρεωθεί μία τηλεοπτική αποτυχία. Το πιθανότερο είναι ότι τα άσχημα νέα της αλλαγής ώρας θα συνοδευτούν και με αλλαγές στο επιτελείο και τη δομή της εκπομπής.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram