Οι αποδράσεις των Χαλκιδέων στα χιόνια!

Δημοσιεύθηκε 21 Ιανουαρίου, 2021

Οι τελευταίες μέρες στο νησί μας ήταν αρκετά θα λέγαμε κρύες ,για τα δεδομένα τα δικά μας.
Χιόνισε σε ένα μεγάλο μέρος του νησιού και εμείς όπως ήταν λογικό βρήκαμε την ευκαιρία για βόλτες , χιονοπόλεμο και παιχνίδια στο χιόνι

Όλο το Instagram μας  (και εννοώ των Χαλκιδέων ) γέμισε με φωτογραφίες σε χιονισμένα τοπία από κάθε γωνιά της Εύβοιας 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι εμείς για ακόμα μια φορά αποφασίσαμε να μαζέψουμε κάποιες από αυτές και να τις δούμε όλοι μαζί. Που απέδρασαν λοιπόν, οι Χαλκιδέοι αυτές τις κρύες ημέρες;

H Εβίτα με την οικογένεια της ,ποζάρουν φανερά ευτυχισμένοι αφού φαίνεται πως πέρασαν μια πολύ όμορφη μέρα όλοι μαζί και κάτι μας λέει πως μάλλον έπαιξαν και χιονοπόλεμο!

Η Έλενα βρήκε το τέλειο σημείο για να φωτογραφηθεί αφού το φόντο πίσω της είναι επιβλητικό. Τα χιονισμένα έλατα και ο ολόλευκος δρόμος δημιουργούν την τέλεια φωτογραφία!

Ο Σπύρος φαίνεται να κρύωσε λιγάκι και λογικό είναι ,αφού η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή, όμως φαίνεται και να το καταχάρηκε που βρήκε την ευκαιρία να δει χιόνι στο νησί μας!

Η όμορφη Σοφία δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της και πολύ καλά κάνει. Τέτοιες φωτογραφίες σας βλέπουμε και χαιρόμαστε και εμείς διπλά!

Τον λίγο πιο σοβαρό Χρήστο ,τον βρίσκουμε σε ένα άλλο ορεινό χωριό της Εύβοιας, την Σέττα . Ελπίζουμε να πέρασες πολύ όμορφα αυτή την ξεχωριστή ημέρα Χρήστο!

Η Ρία μας έχει συνηθίσει στις εντυπωσιακές φωτογραφίες και αυτή ήταν άλλη μια από αυτές. Φαίνεται να πέρασε πολύ όμορφα!

Ο Κωνσταντίνος μας χάρισε επίσης μια πολύ όμορφη φωτογραφία .Τα μαύρα του ρούχα κάνουν τρομέρη αντίθεση με το κατάλευκο φόντο και σε συνδυασμό με την ευτυχία που αποτυπώνεται στο πρόσωπο του ,είμαστε σίγουρη πως ήταν και για αυτόν μια καταπληκτική βόλτα!

Σας έχουμε ξαναπεί και θα σας το λέμε συνέχεια ,το πόσο απολαμβάνουμε να βλέπουμε φωτογραφίες σας από τις πιο όμορφες στιγμές σας

Αν θες να βλέπουμε και τις δικές σου φωτογραφίες στο instagram: offmagazine_ , και να τις ανεβάζουμε σε προσεχή θέματα σε αυτή την ενότητα του Off Magazine , δεν έχεις παρά να μας κάνεις τάγκ σε οποιαδήποτε φωτογραφία σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram