Η απάντηση του πρίγκιπα William στη Meghan Markle: «Δεν είμαστε ρατσιστές»!

Δημοσιεύθηκε 14 Μαρτίου, 2021

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη συνέντευξη-φωτιά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έκαναν ο William και η σύζυγός του, Kate Middleton.

Οι Cambridges βρέθηκαν σε σχολείο στο Στράτφορντ του ανατολικού Λονδίνου με τον πρίγκιπα William να κάνει ένα πρώτο σχόλιο-απάντηση στα όσα καταλόγισαν στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ο αδελφός του και η Meghan. «Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστές στην οικογένειά μας» είπε ο William.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που είχαν στήσει καρτέρι αν έχει μιλήσει με τον αδελφό του ή τη νύφη του μετά τη συνέντευξη, ο William ομολόγησε: «Όχι, δεν του έχω μιλήσει ακόμη, αλλά θα το κάνω». Πηγή από το περιβάλλον τους είχε δηλώσει χθες στο US Weekly ότι ο William και η Kate έπαθαν σοκ με αυτά που είπαν ο Harry και η Meghan κι ότι «αυτό που τους σόκαρε περισσότερο είναι οι αυτοκτονικές σκέψεις και τα όσα ειπώθηκαν για τη βασιλική οικογένεια και το χρώμα του Archie. William και Kate γνώριζαν ορισμένα από τα προβλήματά τους στο παλάτι, αλλά όχι σε αυτή την έκταση».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram