Ο Alpha εξαφάνισε τις εκπομπές της Μενεγάκη από το επίσημο site του

Δημοσιεύθηκε 17 Οκτωβρίου, 2020

Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα νέα της μαθαίνουμε πλέον μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της στα όμορφα Άχλα της Άνδρου και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της followers στιγμιότυπα από τη χαλαρή καθημερινότητά της μακριά από την τηλεόραση. Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ο Νίκος Παρτσώλης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ότι ο Alpha «εξαφάνισε» όλες τις εκπομπές της παρουσιάστριας από το επίσημο site του και πλέον γράφει «E404 error».

«Χρειάστηκα κάτι από το site του Alpha και δεν υπάρχει η "Ελένη". Αν μπει κάποιος αυτή τη στιγμή, θα δει και τις εκπομπές της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που έχει φύγει από τον Alpha, θα δείτε και τις εκπομπές του "World Party" και τις εκπομπές του Βασίλη Καλλίδη» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας συμπλήρωσε ότι «το βράδυ της εκδήλωσης για την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, υπήρχε σαφή οδηγία προς τα συνεργία του Alpha, ότι πηγαίνουμε και καλύπτουμε την εκδήλωση, αλλά δεν παίρνουμε δηλώσεις από την Ελένη Μενεγάκη. Και σύμφωνα με όσα είπε πριν λίγο ο Νίκος Παρτσώλης, υπάρχει μία "ενιαία γραμμή" ότι δεν θέλουν καμία διασύνδεση του brand Alpha με την Ελένη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram