Αλλάζει ώρα το Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δημοσιεύθηκε 28 Οκτωβρίου, 2020

Αλλαγές έρχονται στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η εκπομπή Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ξεκινάει στη 13:00, δηλαδή 50 λεπτά νωρίτερα απ’ ότι τώρα.

Αυτό βέβαια, σημαίνει και αλλαγή στο καθημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα μεταδίδεται πλέον στις 15:00. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αλλαγή, καθώς μετά από πάρα πολλά χρόνια μετακινείται το δελτίο στις 15:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Alpha…

«Από Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου και καθημερινά στον Alpha:

Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις 13:00.

Alpha News, με την Έφη Αλεβίζου στις 15:00.

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο κάνουν Pop Up καθημερινά στις 13:00.

Καθημερινά, από τις 08:00 το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την παρέα του Happy Day μας φτιάχνει την ημέρα. Στις 11:00 είναι Ώρα για Μελέτη με την Ελεονώρα Μελέτη που με τη σειρά της δίνει τη σκυτάλη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up στις 13:00 το μεσημέρι.

Το καθημερινό Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων με την Έφη Αλεβίζου, αντίστοιχα, θα ξεκινάει πλέον στις 15:00. Μετά από πάρα πολλά χρόνια

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Μαρία Νικόλτσιου συνεχίζει να μας ενημερώνει στις 13:00 στο Alpha News».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram