Αλίκη Κατσαβού για τον Βουτσά:«Εκείνη την ημέρα ήξερα ότι θα φύγει»

Δημοσιεύθηκε 18 Ιουνίου, 2020

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη για τις τελευταίες στιγμές του σπουδαίου Κώστα Βουτσά αλλά και την απόφασή τους να προχωρήσουν στη γέννηση ενός παιδιού παρόλο που ο ηθοποιός ήταν σε μεγάλη ηλικία.

Όσον αφορά την απόφαση να φέρουν μαζί ένα παιδί στον κόσμο, είπε: «Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους φαίνεται παράλογο, γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ, όμως, κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας δεν ήταν ένας ογδοντάρης. Δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων. Ήταν έξω από τα μέτρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τόνισε η χήρα: «Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κωστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει».

Και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο ήθελε να φύγει. Όταν μπόρεσε να κουνήσει τα χείλη του, το πρώτο πράγμα που είπε «θέλω να βγω γρήγορα έξω». Αυτή ήταν η λαχτάρα του. Να ζήσει» πρόσθεσε με ειλικρίνεια. «Ακόμη και εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή που οι γιατροί μάς έλεγαν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας, ο Κώστας ήταν παράδειγμα για όλους μας… Ένιωθα πως «είναι ο Κώστας και θα βγει». Γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας» και τόνισε ότι ενημερώθηκε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά από την μικρότερη κόρη του η οποία ήταν μέσα στο νοσοκομείο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram