Ακυρώθηκε η μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο

Δημοσιεύθηκε 10 Αυγούστου, 2020

Λίγες ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα της μεγάλης συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Santa Marina και την προσαγωγή και σύλληψη του υπεύθυνου του καταστήματος καθώς δεν είχε λάβει άδεια για το στήσιμο της πλωτής εξέδρας, φαίνεται πως η εκδήλωση οδηγήθηκε σε ματαίωση.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως στην υπόθεση θέλησαν να παρέμβουν υπέρ του γνωστού επιχειρηματία, ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Ρόδου, που έφτασαν στο σημείο να έρθουν σε φραστική κόντρα με τον Αστυνομικό Διευθυντή, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα skyrodos.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξαιτίας του έντονου διαλόγου που ακολούθησε, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α’ Δωδεκανήσου, Μιχάλης Καλλιωράκης φαίνεται να χτύπησε με δύναμη το χέρι του σε γραφείο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με κάταγμα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται πως ο υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης έχει παρέμβει για να ματαιωθεί η συναυλία βρίσκοντας την σθεναρή αντίσταση της τοπικής ηγεσίας, που παρά τους φόβους για τον κορωνοϊό πίεζε μέχρι τέλους για να γίνει η συναυλία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram