Άγριες Μέλισσες: Έτσι μαθαίνει η Μυρσίνη, ότι ο Κωνσταντής αγαπά τη Δρόσω

Δημοσιεύθηκε 10 Ιανουαρίου, 2021

Η πλοκή σε κάθε επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες καθηλώνει τους τηλεθεατές και στα επόμενα επεισόδια, οι εξελίξεις και οι ανατροπές αναμένεται να είναι συγκλονιστικές, σε όλα τα μέτωπα.

Μετά τη χαριστική βολή στο Δούκα Σεβαστό, ο οποίος μαθαίνει ξαφνικά από τον Τάκη, ότι ο Νικηφόρος βρέθηκε ερωτικά με τη Δρόσω και ότι ο μικρός Σέργιος είναι γιος της Δρόσως και όχι της Ασημίνας, έρχεται η σειρά της Μυρσίνης για να πάθει ένα μεγάλο σοκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα σοκ που όλοι περιμέναμε να δούμε την αντίδρασή της όταν μάθει ότι και ο τρίτος γιος της, μετά τον μακαρίτη Σέργιο και το Νικηφόρο, μπλέκει με μια Σταμίρη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού περιοδικού TiVi Sirial, την ώρα που ο Τάκης αποκαλύπτει στο Δούκα ότι ο εγγονός του είναι παιδί της Δρόσως έρχεται το δεύτερο σοκ. Ο Κωνσταντής επιβεβαιώνει το νέο λέγοντας: Είναι αλήθεια πατέρα. Βρήκα τη Δρόσω στην Αθήνα και μου τα είπε όλα. Γι΄ αυτό είχε εξαφανιστεί τόσα χρόνια, για να προστατεύσει το γιο σου το καλομαθημένο”…

Ωστόσο ο Κωνσταντής δεν έμεινε μόνο εκεί. Συνέχισε λέγοντας: “Είμαι ερωτευμένος με τη Δρόσω και θέλω να την παντρευτώ”. Εκεί ήταν η σειρά της Μυρσίνης να χάσει το χρώμα της αλλά και την γη κάτω από τα πόδια της. Η ιδέα ότι θα κάνει και τρίτη νύφη Σταμίρη είναι κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό της και οι αντίδρασή της θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια που ήδη ζει ένα δράμα για μια ακόμη φορά, όσο έρχονται στο φως τα ένοχα μυστικά των μελών της!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram