Αυτό είναι το jeans που θα φορεθεί όσο τίποτα φέτος και όχι δεν είναι skinny!

Δημοσιεύθηκε 1 Φεβρουαρίου, 2021

Το τζιν παντελόνι είναι με διαφορά το πιο κομψό, αγαπημένο και all time classic κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν χάνει ποτέ την αξία του και διατηρεί πάντα μια θέση στα μεγάλα fashion trends της κάθε σεζόν. Το μόνο που αλλάζει κάθε φορά είναι το κόψιμο, τα σχέδια και οι προσθήκες που δέχεται το jeans για να μεταμορφωθεί στο πιο στυλάτο item.

Μπορεί το skinny jeans να θεωρείται η no1 επιλογή των γυναικών ωστόσο γνωρίζεις καλά κι εσύ πως οι τάσεις ανανεώνονται διαρκώς. Μια ματιά στις φετινές συλλογές των κορυφαίων σχεδιαστών αρκεί για να διαπιστώσουμε ότι ένα νέο στυλ στα τζιν παντελόνια επιστρέφει για να κυριαρχήσει το 2021. Ο λόγος για τα wide-leg jeans (μπορεί να τα βρεις και ως flared jeans), δηλαδή τα παντελόνια με ίσια, φαρδιά γραμμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταιριάζουν σε όλες μας και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ με ζιβάγκο, πουλόβερ ή πιο βραδινά tops. Δίνουν άμεσα την εντύπωση μιας ομοιόμορφης σιλουέτας και με το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια θα σε αναδείξουν σε βασίλισσα του street style ντυσίματος.

Μην ξεχνάς πως ένα τζιν παντελόνι είναι πάντα ευπρόσδεκτο στην ντουλάπα μας πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω εκπτώσεων.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram