Αυτά τα ζεύγη ζωδίων δεν ταιριάζουν καθόλου!

Δημοσιεύθηκε 4 Ιουνίου, 2020

Δε θα μιλήσουμε για τα ζεύγη που τα πάνε καλά, αλλά για αυτά που μισιούνται κυριολεκτικά…

Καρκίνος-Λέων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρώτος περιμένει από τον δεύτερο να βγάλει συναίσθημα και να δείξει περισσότερα πράγματα. Ο Λέων από την άλλη κουράζεται που ο Καρκίνος θέλει να τον βλέπει συνέχεια και προτιμά τον δικό του χώρο και χρόνο. Και οι δύο είναι πολύ εγωιστές για να επιτρέψουν ο ένας στον άλλον να έχει τον τελευταίο λόγο.

Ιχθύς-Κριός

Ο ένας θεωρεί τον άλλον απαθή και κυνικό. Ο Κριός βλέπει τον Ιχθύ μονίμως ως «θύμα» και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο έκρυθμα. Ο Ιχθύς δε θα καλυφθεί ποτέ συναισθηματικά από έναν στωικό και καριερίστα Κριό.

Τοξότης-Αιγόκερως

Νομίζει ότι ο Αιγόκερως τον μιμείται, και από τον άλλη θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο. Ο Αιγόκερως έχει κουραστεί να ακούει τις «αποψάρες» του Τοξότη για τα ταξίδια και τους προορισμούς που έχει πάει ή και που θέλει να πάει.

Σκορπιός-Υδροχόος

Δεν ταιριάζουν καθόλου! Θα τους δεις να τσακώνονται για το παραμικρό. Ποιος την έχει μεγαλύτερη…την αντίληψη της πραγματικότητας! Είναι τόσο αταίριαστοι καθώς ο ένας θέλει να κλείνεται σπίτι και ο άλλος θέλει να βγαίνει και να ξενυχτάει συνέχεια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram