Αυτά είναι τα μυστικά για τέλεια μαλλιά

Δημοσιεύθηκε 25 Οκτωβρίου, 2023

Οι γυναίκες του Δυτικού κόσμου έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε στα μαλλιά μας πολλά και διαφορετικά προϊόντα για να τα βλέπουμε υγιή και λαμπερά ή για να τα σώζουμε την τελευταία στιγμή. Χρησιμοποιούμε dry shampoo για τις μέρες που δεν έχουμε προλάβει να λουστούμε, serum για λάμψη ή λαδάκια για να αντιμετωπίσουμε το φριζάρισμα και έτσι νομίζουμε ότι λύνουμε το πρόβλημά μας. Στην ουσία, όμως, το κουκουλώνουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ακούσει ή διαβάσει για τη ρουτίνα ομορφιάς των γυναικών της Κορέας. Είναι για αυτές ένα ευαγγέλιο, το οποίο τηρούν ευλαβικά, παρά το γεγονός ότι έχει περίπου 10 με 12 βήματα. Θέλουν, όμως, να είναι λαμπερές και με αλαβάστρινη επιδερμίδα και γι’ αυτό θυσιάζουν λίγο περισσότερο χρόνο.

Με τον ίδιο τρόπο σκέφτονται και για τα μαλλιά τους. Γιατί για τις Κορεάτισσες τα μαλλιά είναι εξίσου σημαντικά με το δέρμα. Ευτυχώς, όμως, η φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής δεν απαιτεί πολύ χρόνο και πολλά βήματα, όπως συμβαίνει με την επιδερμίδα (thanks, God!). Η K-beauty hair care routine έχει ως βάση τέσσερα βήματα, τα οποία θα βρεις στην παρακάτω gallery, και μπορείς κι εσύ να τα ακολουθήσεις από εδώ και στο εξής. Πίστεψέ μας! Θα δεις μεγάλη διαφορά στην υφή και την εικόνα των μαλλιών σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram