Αυτά τα 4 ζώδια είναι σχεδόν αδύνατο να ανοιχτούν

Δημοσιεύθηκε 4 Μαρτίου, 2021

Για ορισμένους, το άνοιγμα και η ευαισθησία είναι εξουθενωτική και κάτι που μπορεί να αναλάβει τη ζωή μας.

Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται χρόνια για να έχουν “τη συζήτηση”. Όλοι γνωρίζουμε αυτό. Είναι σαν τον Ryan Gosling και την Emma Stone στο Crazy, Stupid, Love όταν μένουν όλη τη νύχτα μιλώντας για μια σειρά θεμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρίχνοντας μια ματιά στο ζώδιο κάποιου μπορεί να αποκαλύψει ακριβώς γιατί δεν είναι τόσο συναισθηματικά εκφραστικό τους άλλους. Γι ‘αυτό δείτε τα σημάδια αυτά για να δείτε ποιος έχει ένα πραγματικά σκληρό χρόνο ανοίγοντας.

Παρθένος
Πάρτε αυτό το κορίτσι από το επίκεντρο! Η Παρθένος είναι εξαιρετικά αναλυτική και δίνει πάντα προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες. Ενώ μπορεί να είναι σε θέση να αναλύσει τη δική της ζωή καθώς και άλλους, μπορεί να είναι δύσκολο για αυτήν να αφήσει κάτω την φρουρά της και να μοιραστεί με τους άλλους.

Ανησυχεί πολύ και πραγματικά περιφρονεί ζητώντας βοήθεια. Μπορεί να έχει πράγματα που Χρειάζεται να σας πει, αλλά μπορεί να είναι πολύ ντροπαλός ή ανησυχούν ότι θα είναι ένα βάρος για εσάς.

Σκορπιός
Όταν πρόκειται για τον Σκορπιό είναι σχεδόν αδύνατο να σας δείξει τα συναισθήματά του. Εκτιμά την αλήθεια και αν δεν μπορείς να προσφέρεις σε αυτό το μέτωπο δεν θα μπορεί να σε γεμίσει με τις αλήθειες του. Και αν έχετε οποιεσδήποτε ελπίδες να ακούτε τα βαθιά σκοτεινά μυστικά της, θα πρέπει να αποδείξετε ότι το στόμα σας είναι κλειστό.

Υδροχόος
Θα σας εκσφενδονίσει με τη νοημοσύνη και τη βαθιά σκέψη. Αλλά η βαθιά σκέψη της μπορεί να την επαναφέρει στις σχέσεις της και στην τελική φάση «ανοίγματος.

Μπορεί να έχει βαθιές σκέψεις για τα συναισθήματα αλλά έχει έναν σκληρό χρονοδιάγραμμα να μιλήσει γι ‘αυτά.

Όταν αντιμετωπίζει ευκαιρίες για να ανοίξει ο Υδροχόος μπορεί να αποφεύγει λόγω του φόβου της διαφωνίας. Έχει έναν σκληρό χρόνο να εργάζεται μέσα από θέματα ή συναισθήματα όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί της.

Ιχθύς
Θα αφήσει τα πάντα για να βοηθήσει τους φίλους της.

Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο καλός για τους φίλους της και επιτυγχάνει βαθιές, συναισθηματικές σχέσεις, μπορεί να φοβάται. Και ο φόβος της προέρχεται από την τάση της να βάζει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε άλλους ανθρώπους. Φοβούνται επίσης να επικρίνουν ή να βιώσουν σκληρότητα. Μπορεί να γίνει πολύ συναισθηματική όταν οι άνθρωποι νιώθουν άβολα με αυτήν.

Δεν είναι περίεργο ότι δεν σε θέλει στη δουλειά της. Δώστε στο κορίτσι λίγο χώρο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram