7 πράγματα που δε γνώριζες ότι μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο ρούχων

Δημοσιεύθηκε 15 Απριλίου, 2020

Το πλυντήριο πλέον υπάρχει σε σχεδόν όλες τις κατοικίες. Ορισμένα πράγματα ομως είμαστε διστακτικοί να τα πλένουμε σε αυτό. Παρακάτω θα δούμε ορισμένα πράγματα που μπορεί να μην είχαμε σκεφτεί ότι μπορούμε να τα πλένουμε στο πλυντήριο.

Αθλητικός εξοπλισμός
Ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το πλυντήριο. Τοποθέτησε τον αθλητικό εξοπλισμό σε μια διχτυωτή τσάντα ή μια μαξιλαροθήκη, βάλε ένα ήπιο απορρυπαντικό και επίλεξε την ελαφριά λειτουργία πλυσίματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαλάκια μπάνιου και χαλάκια γιόγκα
Τα λαστιχένια χαλιά χρειάζονται επίσης τακτικό καθαρισμό. Απλώς τα τοποθετείς μαζί με μερικές πετσέτες στο πλυντήριο σου.

Λούτρινα και πλαστικά παιχνίδια
Τα παιχνίδια των παιδιών πρέπει να διατηρούνται καθαρά για να προστατεύουμε την υγεια τους. Πολλες φορές ομως δεν τα πλένουμε όσο συχνά θα έπρεπε. Καλό θα ηταν να τα πλένετε μια φορά την εβδομαδα στο ελαφρύ προγραμμα.

Δερμάτινες και επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να γίνονται οικολόγοι και να επιλέγουν επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες αντί για πλαστικές. Αυτές οι σακούλες από ύφασμα και βινύλιο μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο.

Κουρτίνες ντους και σφουγγάρια μπάνιου
Τα σφουγγάρια μπάνιου και οι κουρτίνες του ντους μπορούν επίσης να πλυθούν σε ένα πλυντήριο ρούχων.

Κρεβάτια και λουριά κατοικιδίων
Πριν το πλύνεις, σκούπισε με την ηλεκτρική σκούπα το κρεβάτι του κατοικιδίου σου για να φύγουν οι τρίχες και βάλε τα λουριά και τα περιλαίμια σε μια μαξιλαροθήκη.

Μπότες από sheepskin και sneakers
Οι μπότες τύπου Ugg μπορούν να πλυθούν με κρύο νερό επιλέγοντας όμως την λειτουργία για ευαίσθητα ρούχα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram