7 πράγματα που δε γνώριζες για το "La casa de papel"

Δημοσιεύθηκε 3 Μαΐου, 2020

Το Casa de Papel είναι μία σειρά-φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Ο Professor με όλο το team των ληστών δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη σε κερδίσουν και, ειδικά στην Ελλάδα, η επιτυχία που σημειώνει είναι τεράστια. Η ευστροφία και η ευφυΐα του Sergio Marquina πάει για βραβείο ξανά και ξανά και, μπορεί να τυχαίνουν αναποδιές, όμως πάντα τα καταφέρνει, αν και με κάποιες απώλειες.

Η τέταρτη σεζόν του Casa φαίνεται να προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα ανάμεσα στους θεατές κι εμείς είπαμε να συγκεντρώσουμε 7 πράγματα που μάλλον δεν είχες ακούσει για την αγαπημένη σου σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#1 Στην αρχή δε λεγόταν La Casa de Papel (Το Σπίτι του Χρήματος) αλλά Los Desahuciados (Οι Ανίατοι).

#2 Ούτε και η Tokyo ήταν αφηγήτρια της σειράς. Τη θέση της είχε ο Professor και ο Moscow.

#3 Οι μηχανές εκτύπωσης χρήματος στα δύο πρώτα μέρη ήταν πραγματικές. Δεν ήταν, όμως, χρημάτων αλλά εφημερίδων.

#4 Για το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν είχαν ετοιμάσει 50 διαφορετικά σενάρια, καθένα από αυτά παρουσίαζε με διαφορετικό τρόπο τους ληστές.

#5 Ο χαρακτήρας της Tokyo είναι εμπνευσμένος από μία άλλη διάσημη ηρωίδα: την Matilda από το Leon the Professional, που υποδύθηκε η Natalie Portman.

#6 Για τις μάσκες, πέρα από τον Salvador Dali, σκέφτηκαν και τον Δον Κιχώτη.

#7 Όλοι έχουν κωδικά ονόματα στην ομάδα εκτός από τον Professor. Ο Alvaro Mortez που τον υποδύεται αποκάλυψε ότι θα ήθελε να τον έλεγαν Vatican City

Πηγή:queen.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram